HABERLER
TÜRKİYE MUHTARLAR KONFEDERASYONU 35. TOPLANTISI TRABZON'DA YAPILDI
1 Mart 2018

 

 

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu 35. Toplantısı Uyuşturucu ve madde bağımlılığıyla mücadelede muhtarın rolü konulu sempozyumu Trabzon Valimiz Sayın Yücel YAVUZ, Trabzon Millet Vekili Sayın Ayşe Sula KÖSEOĞLU, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mithat KUTANOĞLU, Alay Komutanımız Sayın Halil ŞEN, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Orhan ÇEVİK, Konfederasyon Başkanı Sayın Hüseyin AKDENİZ, İlçe Belediye Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri, 76 İlden Katılan Dernek Başkanları, Federasyon Başkanları, İlimiz Muhtarlarının yoğun ilgisi ve katılımlarıyla yapıldı.

    22 Şubat Perşembe gününden itibaren şehrimize gelmeye başlayan Muhtarlarımız kalacakları otele yerleştirildi.24 Şubat Cumartesi kahvaltı sonrası saat 10'da otel önünden otobüslerle alınan muhtarlarımıza Ayasofya Camii,Atatürk Köşkü,Trabzon Sehir Müzesi gezdirildi.Ortahisar Belediye Başkanımız Sayın Av.Ahmet Metin GENÇ'in misafir muhtarlarımızla tanışması ve öğlen yemeği sonrasında sempozyumun düzenleneceği otelin toplantı salonuna geçildi.Trabzon Muhtarlarımız ve Protokolün salona iştirakı,Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla program başladı.

   Sempozyumun açılış konuşmasını Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkan Vekili Sayın Bekir AKTÜRK ve akabinde Türkiye Muhtarlar Konfederasyın Başkanı Sayın Hüseyin AKDENİZ yaptılar.

   Sempozyumda söz alan Trabzon Valimiz Sayın Yücel YAVUZ, Millet Vekilimiz Sayın Ayşe Sula KÖSEOĞLU, Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Mithat KUTANOĞLU, Trabzon Büyükşehir Beldiye Başkanı Sayın O.Fevzi GÜMRÜKÇÜOĞLU, Ortahisar Beldiye Başkanı Sayın Av. Ahmet Metin GENÇ konuyla ilgili konuşmalarında Ülkemizin geleceğini ve gençliğimizi tehdit eden en büyük tehlike Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığından Gençlerimizin korunması hususunda tüm bireylerin üzerine düşen görevleri harfiyen yerine getirmesininbir vatandaşlık görevi olduğu vurgusu ve Muhtarların bu mücadeledeki önemini beyan ettiler.

   Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Şubede görevli Uzman Memurun komu hakkında yaptığı sunumla Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığında Muhtarlarımızın bu konuyla ilgili görevleri yapmaları gerekenler, irtibat kuracakları kurum ve kuruluşlar, ulaşabilecekleri iletişim bilgileri ve telefon numaraları paylaşıldı.

   Program Dilek ve Temennilerin ardırdan bazı katılımcılara Plaket Takdimiyle son buldu.

 

 
Etiketler: 35.
Eklenmiş yorum bulunmamaktadır.
Ad Soyad:
E-posta:
Yorumunuz:
 
E-Posta adresimi gizle
 
GENÇ BAŞKAN'DAN ORTAHİSAR MUHTARLARIMIZLA YEMEK PROGRAMI
ULAŞTIRMA BAKANIMIZIN BÜYÜK TRABZON TOPLANTISI
ORTAHİSAR MUHTARLARIMIZDAN BAŞKANA HEDİYE
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET METİN GENÇ'İN FEDERASYONUMUZA ZİYARETİ
MUHTARLARIMIZLA YENİ YÜZYILA ADIM ADIM
BEŞİKDÜZÜ İSTİŞARE TOPLANTISI
ARSİN İLÇESİ İSTİŞARE TOPLANTISI
     FEDERASYONUMUZUN EN SON YAPTIĞI TOPLANTIDA ALDIĞI KARARLA  İLÇELERİMİZDE YAPACAĞIMI
FEDERASYONDA İLÇELERLE İSTİŞARE
                  18 İLÇEMİZ KAPSAMINDA, İLÇE DERNEK BAŞKANLARIMIZIN KATILIMI İLE
ULAŞTIRMA BAKANIMIZ İFTAR PROGRAMINDA MUHTARLARLA BULUŞTU
    ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANIMIZ AYRICA AK PARTİ MİLLET VEKİLİ ADAYI SAYIN ADİL KARAİSMA
ORTAHİSAR BELEDİYE BAŞKANIMIZLA 8. İFTAR BULUŞMASI
Adres
: Gülbaharhatun mah.mumcular sok.No:33/B Ezine apt.
Telefon
: 0462-541 41 41
Faks
: 0462-541 41 41
GSM
: Başkan-0532 411 19 97