HABERLER
Bekir Aktürk, ''Kimse milleti muhtarlar üzerinden kışkırtmasın'
10 Ekim 2017

Konuyla ilgili Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk çok sert eleştirilerde bulunarak ‘Muhtarlar millet ile devlet arasındaki bağı kuran en önemli görevi icra ederken birileri onlar üzerinden devletimize karşı kışkırtmak istemiş. Muhtarlarımız hisleriyle değil akıllarıyla hareket ederler, milletimiz her zaman akıllı devletimiz güçlüdür. Yaylalarda kaçak yapılaşmaları önlemesi gereken devlettir, devletin temsilcisi olan muhtarlarımızın da bunda sorumluluğu vardır, fakat kaçak olmasına rağmen bile bile yaylalarımızı beton tarlasına çeviren kişiler de bu suçtan üzerine düşen payı almalı. Kesilen cezaya boyun eğmeli, devletinin kararına saygı duymalıdır. 

Trabzon’un Çaykara ilçesinde aslında bugün rütin bir muhtarlar toplantısı düzenlenecekti. Fakat birileri bu toplantıyı başka bir maksatla gündeme getirmek adına basın açıklaması yapılması yönünde fikir verip, Trabzon basınına da konuyla ilgili toplantı yapılacağı duyurusunu geçmiştir. Milletimizi devletimize karşı kışkırtmak maksadıyla muhtarlarımızı üzerinden bir şeyler yapmak isteyenler şunu çok iyi bilsin ki; Muhtarlarımız her zaman devletinin ve devletin aldığı kararların yanındadır, yanında olmak zorundadır.   

19 Ekim muhtarlar günü nedeniyle gerçekleştirilecek bir toplantıyı, sırf milleti devlete karşı kışkırtmak adına bir faaliyete dönüştürme çabalarına müsaade etmedik. Bundan sonra da böyle bir şeye kalkışmak isteyenler şunu iyi bilsin ki muhtarlarımızı kimsenin karalamasına müsaade etmeyeceğiz ve özellikle bu kaçak yapılarla ilgili devletimizin aldığı kararların, konuyla ilgili hassasiyetlerinden ötürü İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun sonuna kadar yanındayız. Eğer ortada bir suç var ise bunu engellemek hepimizin boynunun borcudur.

61  SAAT.COM DAN ALINTI

 
Etiketler:
Eklenmiş yorum bulunmamaktadır.
Ad Soyad:
E-posta:
Yorumunuz:
 
E-Posta adresimi gizle
 
GENÇ BAŞKAN'DAN ORTAHİSAR MUHTARLARIMIZLA YEMEK PROGRAMI
ULAŞTIRMA BAKANIMIZIN BÜYÜK TRABZON TOPLANTISI
ORTAHİSAR MUHTARLARIMIZDAN BAŞKANA HEDİYE
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET METİN GENÇ'İN FEDERASYONUMUZA ZİYARETİ
MUHTARLARIMIZLA YENİ YÜZYILA ADIM ADIM
BEŞİKDÜZÜ İSTİŞARE TOPLANTISI
ARSİN İLÇESİ İSTİŞARE TOPLANTISI
     FEDERASYONUMUZUN EN SON YAPTIĞI TOPLANTIDA ALDIĞI KARARLA  İLÇELERİMİZDE YAPACAĞIMI
FEDERASYONDA İLÇELERLE İSTİŞARE
                  18 İLÇEMİZ KAPSAMINDA, İLÇE DERNEK BAŞKANLARIMIZIN KATILIMI İLE
ULAŞTIRMA BAKANIMIZ İFTAR PROGRAMINDA MUHTARLARLA BULUŞTU
    ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANIMIZ AYRICA AK PARTİ MİLLET VEKİLİ ADAYI SAYIN ADİL KARAİSMA
ORTAHİSAR BELEDİYE BAŞKANIMIZLA 8. İFTAR BULUŞMASI
Adres
: Gülbaharhatun mah.mumcular sok.No:33/B Ezine apt.
Telefon
: 0462-541 41 41
Faks
: 0462-541 41 41
GSM
: Başkan-0532 411 19 97